16 mm staal

Sneeuwkettingen zijn een musthave wanneer u op wintersport gaat. In de meeste landen zijn winterbanden en sneeuwkettingen verplicht (lees hier alles over de regelgeving). Dit wordt gedaan om de veiligheid van u en uw medereizigers te waarborgen.

Door het gebruik van sneeuwkettingen heeft u extra grip en dus ook meer veiligheid op de weg. Vaak zijn in de wintersportgebieden de grote wegen wel begaanbaar gemaakt. Maar wanneer u bijvoorbeeld naar uw huisje of chalet rijdt, kan het voorkomen dat de wegen behoorlijk onbegaanbaar zijn. In dit geval zijn sneeuwkettingen de uitkomst, door de stalen sneeuwkettingen heeft u auto meer grip en kunnen de meeste wegen gewoon gebruiken. De sneeuwkettingen worden geleverd in een set van twee stuks.

De sneeuwkettingen die wij leveren zijn eenvoudig te plaatsen, dit is zeer handig wanneer u bijvoorbeeld onderweg bent en er komt een sneeuwbui aan. De wegen worden moeilijk berijdbaar en helemaal wanneer u berg op en af moet, kan dit een behoorlijk spannend autorit worden. Hetzelfde geld voor ijzel dit kan de weg van het een op het andere moment zeer glad maken. Door sneeuwkettingen bij u te hebben, maakt dit niet uit en kan u de sneeuwkettingen plaatsen en kunnen u en uw medepassagiers veilig naar de bestemming rijden.

Auto’s met 4x4 aandrijving

Heeft u een auto met vierwielaandrijving? Dan raden wij u aan om een 2 sets sneeuwkettingen te bestellen. Omdat allen wielen aangedreven zijn, kunnen ook alle wielen gaan spinnen. Dus wanneer u een berg op rijdt moeten de sneeuwkettingen om de achterwielen geplaats worden. Wanneer u een berg afrijdt moeten de sneeuwkettingen aan de voorkant gemonteerd worden. Wanneer u dus een dubbele set besteld, is dit probleem opgelost en hoeft u niet te wisselen.

Handige extra’s

Sneeuwkettingen zijn zoals hierboven aangegeven essentieel om bij u te hebben tijdens de wintersport. Maar wij hebben voor u ook nog een aantal producten geselecteerd die uw wintersport beleving nog mooier kunnen maken.  Bekijk hier onze handige extra’s.

Sneeuwschep

De sneeuwschep hebben wij in ons assortiment opgenomen omdat, vaak wanneer sneeuwkettingen aan de kant van de weg aangebracht moeten worden, hier nogal eens veel sneeuw ligt. Het is dan handig wanneer u dit eenvoudig aan de kant kan scheppen. De sneeuwschep is inschuifbaar en de lengte is verstelbaar van 38 tot 57 centimeter. De schuifbreedte van de sneeuwschep is 23 centimeter. De totale lengte van de sneeuwschep is 93 centimeter en is dus ideaal voor onderweg, want de sneeuwschep kan eenvoudig opgeborgen worden.Bekijk hier de sneeuwschep

Protecton Winterpakket 5-Delig

5-delige winterpakket ideaal om bij u te hebben in de auto. Dit winterpakket bevat een ruitontdooier (500ml), ruitenantivries -65 (250ml), slotontdooier, ijskrabber en een anticondensdoek. Door het gebruik van deze artikelen krijgt u naar hevige nacht u auto eenvoudig weer aan de praat.Bekijk hier het winterpakket.

Vragen over sneeuwkettingen?

Heeft u vragen over deze, of een van de andere sneeuwkettingen? Neem dan gerust contact met ons op. Op werkdagen zijn wij telefonisch bereikbaar van 9:00 tot 17:00 op 088-123 03 45. Ook zijn wij bereikbaar via de mail: Info@klikenbestel.nl