9 mm staal

Zorg tijdens de wintersport voor de meest veilige omstandigheden tijdens de autorit. Dit doe je door het gebruikt van winterbanden, die zorgen op gladde wegen en wegen met een laagsneeuw voor meer grip. Maar in de meeste wintersport landen zijn ook sneeuwkettingen verplicht (lees hier de verschillende regels per land)  

Sneeuwkettingen vergroten de veiligheid van jou en je medepassagiers nog meer. Winterbanden verhogen namelijk de grip van je auto maar, wanneer er veel sneeuw ligt en je moet berg op en berg af rijden. Kunnen zelfs winterbanden de grip met de weg verliezen, daarom zijn sneeuwkettingen vaak ook verplicht. Wanneer de sneeuwkettingen om de wielen worden geplaats kan je veilig de besneeuwde wegen betreden zonder grip te verliezen. De sneeuwkettingen wordt geleverd in een set van 2 stuks.

Let op deze sneeuwkettingen zijn 9 mm dik en zijn dus niet geschikt voor auto’s met 4x4 aandrijving.

De sneeuwkettingen die wij leveren zijn eenvoudig te monteren. Dus wanneer je onderweg bent en er is een behoorlijke sneeuwbui geweest of er is nog een sneeuwbui bezig. Kan je aan de zijkant van de weg stoppen en kunnen de sneeuwkettingen om de wielen worden gelegd. Zodat de weg veilig vervolgd kan worden. Omdat er tijdens de wintersport aan veel dingen gedacht moet worden, kan je hier onze wintersport tips lezen.

Wintersport hulpmiddelen

Wanneer je sneeuwkettingen om de banden wil leggen aan de zijkant van de weg, komt het nogal eens voor dat er een grote hoeveelheid sneeuw aan de kant van de weg ligt. Dit zorgt ervoor dat de sneeuwkettingen moeilijker zijn aan te brengen. Daarom hebben wij ook in ons assortiment een zeer handige sneeuwschep, deze sneeuwschep is inklapbaar en neemt dus weinig ruimte in. Maar door de grote schep kan de sneeuw om de auto of jouw huisje/chalet eenvoudig worden verwijderd. Bekijk hier ons complete aanbod wintersport accessoires.

Vragen over sneeuwkettingen

Heb je vragen over deze, of een van de andere sneeuwkettingen? Neem dan gerust contact met ons op. Op werkdagen zijn wij telefonisch bereikbaar van 9:00 tot 17:00 uur op 088-123 03 45. Ook zijn wij bereikbaar via de mail: Info@klikenbestel.nl