Winter Pakket

Om te zorgen dat uw auto optimaal functioneert tijdens uw wintersportvakantie. Hebben wij naast sneeuwkettingen ook een aantal accessoires die zorgen dat veel voorkomende problemen aan uw auto kunnen worden opgelost.

De sneeuwschep

De sneeuwschep is een zeer handig hulpmiddel tijdens de wintersport. Stel u eens voor, de sneeuwkettingen moet om de wielen worden gelegd. Maar er ligt een grote laag sneeuw om de wielen heen, dan is het plaatsen van sneeuwkettingen een stuk lastiger. Met de sneeuwschep kunt u eenvoudig de sneeuw om de wielen vandaan scheppen, zodat de sneeuwkettingen eenvoudig geplaatst kunnen worden.

Omdat een gewone sneeuwschep vrij groot is en dus niet eenvoudig in de auto kan worden meegenomen is deze sneeuwschep inschuifbaar. De schaafbreedte van deze sneeuwschep is 23 centimeter. Aan het einde van de sneeuwschep zit een aluminium strip zodat de sneeuw makkelijk opgeschept kan worden. De lengte van de steel is te verstellen van 38 centimeter tot aan 57 centimeter, de totale lengte van de sneeuwschep is 92 centimeter. Door de relatief kleine afmetingen maar uitstekende ontwerp, is de sneeuwschep zeer geschikt voor in de auto.
 

Protecton winterpakket 5-delig

Het Protecton winterpakket is 5-delig en heeft een aantal zeer handige hulpmiddelen, voor een wintersportvakantie maar ook voor de vorstperiode in Nederland. In dit pakket zit namelijk een ruitenontdooier, deze kan u op uw bevroren ruit spuiten en het ijs wordt van uw ruit verwijderd. Ruitenantivries zorgt ervoor dat uw ruitensproeisysteem niet bevriest. Het ruitenantivries kan u in het standaard ruitensproeisysteemreservoir gieten, zodat u deze kan blijven gebruiken.

Naast de bovengenoemde producten heeft dit winterpakket ook een slotontdooier, wanneer u naar een hevige nacht vorst wil gaan rijden om te genieten van de pistes. Maar u kunt niet weg omdat de sloten bevroren zijn, dan heeft u geen zin om te wachten tot dat deze ontdooid zijn. Voor de situaties kan de slotontdooier gebruiken en kan u gaan genieten van de pistes.

De laatste twee artikelen uit dit winterpakket, zijn een ijskrabber en een anticondensdoek. Dit zijn twee handige en onmisbare accessoires voor de winterperiode.

Contact en vragen

Heeft u vragen over de bovengenoemde producten of heeft u andere vragen? Dan kunt u altijd contact opnemen met onze klantenservice. Op werkdagen kan u ons telefonisch bereiken van 9:00 tot 17:00 via 088 123 03 45. Als u liever een e-mail stuurt kan dit naar info@klikenbestel.nl.